Crossroads: Fuse viert feest onder Brusselse Ring (9/07)

Op zondag 9 juli lanceert Fuse zijn eerste openluchtfestival met een wel héél unieke venue. Deze eerste editie van Crossroads of XRDS zal plaatsvinden onder de Brusselse ring in Anderlecht, Parc des Étangs / Vijverspark. Het is een eendagsfestival dat plaatsvindt tussen 13:00 en 22:00.

De Brusselse club Fuse is zelf een icoon binnen het Belgische, elektronische muzieklandschap. Ze vierden recent hun 23ste verjaardag, wat niet veel clubs dezer dagen nog kunnen zeggen. Wat ze in die 23 jaar nog niet deden, was een festival organiseren. Tijd om dat dus wel te doen, en meteen met drie stages. Crossroads of XRDS was born!

Met Detroit-legende Robert Hood / Floorplan en DVS1 als headliners legt Fuse de lat meteen hoog. Zeker nu Robert Hood terug hot is door zijn laatste release op Dekmantel (DKMNTL50) genaamd: Paradygm Shift. Waarin hij teruggaat naar zijn minimal techno roots. Hij is tenslotte voor velen één van dé pioniers binnen het elektronische muziekcircuit.

De twee Amerikanen zullen ondersteund worden door hun landgenoten Mike Servito, Fred P., de in Londen residerende Sigha (eerder dit jaar nog op Token!) en anderen. Ook enkele dj’s van eigen kweek maken deel uit van de line-up. We denken dan aan A. Brehme, Latence, SheridanFuse-residents Pierre & Deg, …

Voor meer info en de volledige line-up bezoek je best eens hun website!

Ontdek meer...Festival