Café d'Anvers tovert Derrick May als seizoensafsluiter tevoorschijn (23/06)

Snodaards! Leugenaars! Hoe durven ze! Café d'Anvers liet ons geloven dat de vrij legendarische nacht met Tiga en Seth Troxler hun groot seizoenseinde was, maar daar is dus niets van aan. Uit het niets toveren ze nu technowizard Derrick May uit hun hoed. Vrijdag nog een keer naar Antwerpen voor The Innovator? Pourquoi pas!

Als Derrick May geen reden is om buiten te komen, kruip je maar beter onder een steen. De Amerikaanse producer is eigenzinnig maar geniaal, met een indrukwekkend CV tot gevolg. Samen met jeugdvrienden Kevin Saunderson en Juan Atkins vormt ie The Belleville Three, z'n Transmat-label levert sinds 1986 een stroom releases aan, hijzelf schreef Strings Of Life van Rhythm Is Rhythm, en zowel A Guy Called Gerald als Carl Craig werken graag met 'm samen. Steeds zoekt hij een andere weg om techno te vernieuwen. Zo was hij bij de eersten om een 909 aan te sluiten op z'n mengpaneel. We zijn benieuwd welk lekkers ie vrijdag voorschotelt!

Afgelopen zomer kwam Derrick May nog langs op de Boiler Room-sessie in het Atomium. Herbeleef z'n set van toen hieronder nog een keer. Alle info over vrijdagnacht vind je op hun FB-event. Krijgt u er gratis bij: de immer heerlijke DJ Smos en Trish van Eynde!

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel