Fuzz Exclusief: première Milk & Sugar - Summertime (Siege remix)

Een gloednieuwe remix door Siege die de zon nog wat harder laat schijnen? Fuzz regelt dat! Summertime van hitmachine Milk & Sugar krijgt een kwak zomerse vibes erbij dankzij z'n edit.

De Hasselaar Sieg Motmans werkt zich haast geruisloos naar de top van het DJ-circus. Hij remixte Planet Funk, Rudimental, Charlie XCX en de legendarische Romanthony, bracht uit op Exploited en weet zich meer dan eens in de playlists van Franky Rizardo, Pete Tong, Bicep, Eats Everything, Mat.Joe, Richy Ahmed, Prok & Fitch, Anja Schneider en Eelke Kleijn te nestelen. Op die manier rijgt hij de top 10-noteringen op Beatport aan elkaar.

Daarnaast duikt Siege regelmatig op in de charts van DMC Magazine en is hij vaste klant bij Versuz, maar staan evengoed Fuse, het Britse We Are FSTVL, Hongaarse Balaton en radiozender Rinse FM op z'n adelbrieven. Last but not least speelt ie op Tomorrowland, zowel hier op de Belgische editie als in Dubai op Unite with Tomorrowland. Stevig visitekaartje!

Het hoeft dan ook geen verrassing te zijn dat grotere chartskanonnen komen aankloppen met de vraag naar een remix. Deze keer is dat Milk & Sugar. Beluister de première van de Siege remix voor Summertime hieronder!

Ontdek meer...Exclusief
Artiesten in dit artikel