Fuzz Exclusief: Cari Lekebusch - Forest 808 Mix

Op 7 en 8 juli maakt Forest 808 de gemeente Hechtel-Eksel onveilig. Op de line-up van de eerste dag prijkt Cari Lekebusch als headliner. De Zweedse producer nam voor ons een exclusieve mix op naar aanleiding van het Limburgse festival.

Forest 808 ontstond vorig jaar en maakte meteen heel wat indruk (ook bij ons!). De organisatie maakt zich ook dit jaar op voor een topeditie, gespreid over 2 dagen en 2 stages. In het midden van een prachtig bos krijg je technobeats om de oren gezwiept. De early birds vlogen snel de deur uit, koop dus snel nog een gewoon ticketje!

Op vrijdag staat niemand minder dan Cari Lekebusch op het programma. Al 25 jaar achter de draaitafels en telt talrijke releases op technolabels als Drumcode, Novamute, Truesoul, Soma, Turbo, Masters of Disaster, Harthouse, enzovoorts. Cari brengt sinds 1994 ook producties uit op z'n eigen label H-Productions aka H-Prod.

Lekebusch heeft heel wat aliassen al gehad: Agent Orange, Mr. Barth, Braincell, The Mantis, Vector, Shape Changer, Phunkey Rhythm Doctor, etc. Dit is een uiting van zijn muzikale experimenten in zijn studio, waar hij heel wat drummachines, synths en audio processors verzameld heeft doorheen de jaren.

Cari is mee verantwoordelijk voor de term 'Swedish techno'. Hij, maar ook veel van zijn landgenoten, hebben techno mee op de kaart gezet in het Noorden en ver daarbuiten. We denken dan aan Alexi Delano, Adam Beyer, Joel Mull, Jesper Dahlbäck en consoorten. Genoeg over de man zelf, hij stak naar aanleiding van Forest 808 een exclusieve mix voor ons in elkaar!

Naast Lekebusch zakken Stephan Bodzin (live), Jonas Saalbach, Nico Morano, Third Son, Nakadia af naar Hechtel-Eksel. Dit jaar zal er ook een stage bijkomen: de Forest Jupiler Lounge. Daar zullen allerlei Limburgse concepten hun ding kunnen doen.

Ontdek meer...Exclusief
Artiesten in dit artikel

Gerelateerd