Moodfamily viert 3e verjaardag op 10/09

Het Gentse label en collectief Moodfamily bestaat binnenkort drie jaar en dat kan niet ongevierd blijven! Op zondag 10 september palmen ze opnieuw het terrein rond de Kristallijn in Gent in voor een veelbelovende Open Air. Naast de artiesten uit eigen stal worden ook de internationale toppers Dorisburg en Dwig uitgenodigd om hun live-set te brengen.

2017 was qua releases een relatief kalm jaar voor Moodfamily. Twee releases prijken er op de teller dit jaar, maar dat waren dan ook niet van de minste. AMyn bracht in februari nog zijn vijfledige Keeper Of The Groove EP op de markt en Stavroz veroverde met hun Gold Town EP wereldwijd harten. Zo stond de titeltrack van die EP een tijdlang op #1 in de Beatport Electronica Top en werd de plaat grijsgedraaid door wereldsterren als Solomun. Zowel AMyn als Stavroz zullen er op 10 september weer bij zijn aan de Kristallijn met een live set. 

Dat Moodfamily heel wat live talent in de eigen rangen heeft, bewezen ze vorig jaar al tijdens 2 Years Moodfamily. Toen tekende rastalent Harted voor de subliemste set van de dag. Indrukwekkend, gezien onder meer Stimming en John Talabot toen nog na hem aan bod kwamen - check onze review! Harted is ook dit jaar van de partij.

Ook de twee internationale gasten van dienst zullen dus een live set brengen. De Zweedse producer Dorisburg past perfect binnen het Moodfamily-plaatje met releases op Hivern Discs, Get Physical en Aniara Recordings als zijn belangrijkste wapenfeiten. Dwig is dan weer een van de leden van de Giegling-familie.

Tot slot vervolledigen platenruiters Koodoo & Lamaz en Aaron de line-up voor het derde verjaardagsfeest van Moodfamily.

Tickets zijn reeds online te verkrijgen vanaf 16 euro. Voor meer info kan je terecht op het Facebook-evenement.

Ontdek meer...Event