Gregor Tresher en Slam brengen de natural high naar Duffel (1-2/09)

Het eerste weekend van september is een druk festivalweekend met onder andere Laundry Day, Crammerock en Natural Highs Festival op het programma. Indien je nog geen keuze hebt gemaakt, raadt Fuzz Magazine het Natural Highs Festival in Duffel aan. Met Gregor Tresher, Phil Weeks, Slam en Technasia op het programma in een gezellige setting schieten ze de elektronische hoofdvogel af.

Natural Highs Festival werkt samen met vier verschillende organisatoren/platenlabels. Op vrijdag 1 september wordt The Arena gehost door MUTED. Het andere podium, The Wooden Shelter, valt onder de vleugels van Deep House Belgium. Op zaterdag zwaaien Crystal Events en Dislocated de scepter.

Headliners op vrijdag zijn Slam, Gregor Tresher, Rafael Cerato en Nico Morano. Naast de vaste waarden investeert Deep House Belgium ook in lokaal jong talent. Zo zien we Kynan Cosma op de line-up pronken. De jonge dj/producer bracht begin deze zomer Nebula uit op Deep House Belgium en in het najaar komt zijn nieuwe EP The Path uit op datzelfde Deep House Belgium.

"Het hele DHB team kijkt uit naar Natural Highs Festival omdat het een mooie afsluiter is van de zomer en omdat het gewoon een topfestival is’, zegt Kynan trots. "Ik ben volop bezig met nieuwe producties en sta te popelen om die op Natural Highs Festival te delen met het publiek." Niet alleen de Belgische scene merkt Kynan Cosma op, ook in Duitsland bij Moodmusic Records komt hij binnenkort naar buiten met Becherich. Eentje om in ’t oog te houden dus.

Op zaterdag 2 september start Natural Highs Festival al om 13u. De Franse vlag wappert trots boven de hoofden van Technasia en Phil Weeks, én Raffa FL brengt het goede weer mee uit Italië. Adryiano past trouwens ook perfect in dat zomerse plaatje. Met On My Side scoorde hij een echte hit en die doet het nog steeds heel goed.

Zaterdagavond kan je ook naar de intieme afterparty in Duffel, die jammer genoeg hopeloos uitverkocht is. De muziek wordt voorzien door Kaiserr, Lebawski, Chumba en Make Make. Het laatste gaatje in de line-up is nog een goed bewaard geheim.

Tickets voor Natural Highs Festival kosten maar €22 en kan je kopen via deze link. Alle informatie vind je op de website en op hun Facebook-pagina. Natural Highs Festival is de perfecte plaats om de zomer uit te wuiven en nieuwe artiesten te ontdekken.

Alle foto’s staan onder copyright van Natural Highs Festival