Nieuw in Antwerpen: Bar Helder!

De deuren van Klub Goud zijn al eventjes toegetrokken, Bagger is verdwenen, HAVN Dam mocht niet zijn en de spontane feestjes in Bar Paniek mogen niet langer doorgaan dan klokslag elf uur. Een feestvacuüm in Antwerpen dat smeekt om een donderslag bij niet zo heldere hemel. Maak kennis met Bar Helder, het nieuwe kind in de Koekenstad!

Bezielers Jochem Peeters (Kurious) en Mathijs Maes (Konna), die al langer met feestconcept Helder toeren, vinden vanaf 23 september hun vaste stek in de vroegere Velvet Lounge, net boven Club Vaag. Op woensdag richten de boys hun pijlen naar eigen zeggen op studenten via eigen producties. In het weekend nodigt Bar Helder vooral gastconcepten uit zoals Soul Bones en All Eyes On Hip Hop. Alles ligt in de lijn van zachtere dansgenres zoals disco, funk, soul en house. Techno komt voorlopig niet aan bod.

Zaterdag 23 september kent de club zijn opening met We Play House Records-coryfee Red D als headliner. Hij wordt bijgestaan door DTM Funk en Konna zelf. Verwacht je aan een zwoele avond vol disco, funk, afro, Chicago-house en italo.

Bar Helder bevindt zich aan het Eilandje in Antwerpen, aan de deuren betaal je op de openingsavond vijf euro.

Artwork Helder © Sam Maerschalck
Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel