Roots of Minimal is terug

Daar is Roots of Minimal opnieuw! Terwijl het kalenderjaar stilaan zijn einde nadert, maakt het Gentse concept zich op voor zijn eerste editie van het jaar. Beter laat dan nooit! Met een sterke line-up en een terugkeer naar het oude nest ArtCube keren ze op zaterdag 11 november bovendien terug naar de roots!

Roots of Minimal geldt al jarenlang als één van dé gevestigde waarden binnen de Gentse scene. Nicolas Jaar, DJ Koze, Stephan Bodzin, Recondite, Mind Against, Paul Ritch, Stimming, Pan-Pot, Mano Le Tough, Extrawelt, Dominik Eulberg, Kollektiv Turmstrasse, Dixon, Max Cooper, Guti, Hobo, Matthias Tanzmann, Martin Buttrich, Damian Lazarus, Christian Löffler, Sebastian Mullaert, ... Het lijstje topartiesten dat reeds de revue passeerde op hun feestjes lijkt wel oneindig en het leverde hen dan ook een Red Bull Elektropedia Award op als Best Really Big Party.

Na uitstapjes richting Kompass, Kerk en stage hostings op Paradise City en Wecandance, keert de organisatie nu voor het eerst sinds april '16 terug naar de vertrouwde thuishaven ArtCube. Een uiterst minimalistisch artwork zet de toon, een sprekende line-up doet de rest van het werk. De Zwitserse Sonja Moonear, die eerder als eens te gast was op ROM, deelt de line-up met de Duitse artiesten Sammy Dee en Volkan Akin, die een live-set zal brengen.

Tickets zijn online te verkrijgen vanaf 12 euro. Voor meer info kan je terecht op het Facebook-evenement.

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel