Beukgeweld #1

De dagen worden stilaan korter, donkerder en kouder en het clubseizoen is officieel weer geopend. Omdat ook wij naar onze weekends toeleven, zullen wij vanaf nu elke week een vijftal minder subtiele plaatjes selecteren. Met deze elektronische vuiligheid geraak je in de juiste weekendstemming!

SHDW & Obscure Shape - Die Dinge Des Lebens (Dax J Remix)

Deze maakte deel uit van een remix-EP waar ook artiesten als Tale Of UsMind Against en Konstantin Sibold aan meewerkten. Terwijl deze artiesten voor zweverige melodic remixes gaan, walst de Brit Dax J als een pletwals over het origineel en levert hij een remix die zelfs vanuit iPod-oortjes je oren kaduuk knalt. 

Robert Armani - Blow That Shit Out (Joey Beltram Remix)

A belter by Beltram! Een track die inmiddels al meer dan twintig jaar oud is, maar nog steeds vlotjes mee kan met de huidige beukmuziek. Deze is regelmatig te horen in sets van artiesten als DVS1 en Paula Temple (zo ook op Dour 2016).

Happa - Karflo

Helaas nooit uitgebracht, maar daarom niet minder goed, deze industriële stomper van Brits wonderkind Happa

Makornik - Caw Caw

'The guy who made this used to party with the devil', 'This is what I hear in my nightmares every night' en 'Traxx from da darkness' zijn enkele van de YouTube-comments die wij bij deze track lazen. Éen luisterbeurt volstond voor ons te begrijpen waarover deze tere zielen het hadden. 

Regal - Action

Vuiligheid van de Spanjaard Regal. Het kanaal waarop deze verscheen (Hate) is er eentje om in de gaten te houden. Fans van obscuur underground technogeweld zoals deze Action kunnen een schat aan muziek ontdekken op dit kanaal. 

Beukgeweld

Ontdek meer...Beukgeweld
Artiesten in dit artikel

Meer Beukgeweld