Nina Kraviz lost nieuwe Essential Mix

Op BBC Radio 1 mag elk weekend een artiest twee uur lang, ononderbroken, het beste van zichzelf geven tijdens de Essential Mix van de week. Dit concept is door de jaren heen niet minder dan legendarisch geworden en markeert voor veel artiesten een mijlpaal in hun carrière. Richie Hawtin, Maya Jane Coles en Joseph Capriati, maar ook Fatima YamahaCalibre en Soulwax zijn maar enkele van de namen die dit jaar reeds een mix maakten.

Deze week was het de beurt aan niemand minder dan de Russische technogodin Nina Kraviz. Het is inmiddels al de tweede keer dat ze een Essential Mix maakt, een eer die niet veel artiesten te beurt valt. Naar goede gewoonte levert ze ons twee uur underground techno van artiesten als BjarkiJoey Beltram en Blawan. Verder zijn er ook een aantal nieuwe tracks van op haar label Trip te horen.

Wie niet genoeg kan krijgen van het obscure technogeweld van Nina Kraviz kan volgende zaterdag afzakken naar Kompass Klub in Gent. Tekenen ook present die avond: BjarkiPTUThangNosedripMassimo Mephisto en Simon Halsberghe

 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel