Tibbaa ON AIR XL @ Kompass: privé-event draait uit tot volwaardige rave

Voor de tweede keer werkten afgelopen donderdag Tibbaa en Kompass Klub samen aan een event dat live werd uitgezonden op Facebook. 

Tibbaa is een online ticketingservice die zich ook betrekt in het organiseren van initiatieven ter stimulatie van lokaal, elektronisch dj-talent. Gepassioneerd willen ze hierin alsmaar uitbreiden. Misschien wel de volgende (Belgische) Boiler Room? Zo worden er tijdens ADE ook verschillende lokale dj's gelivestreamd in Amsterdam op het evenement Belgian Village ADE en zullen er video interviews plaatsvinden. Ook wij sturen onze eigen resident Krusound daarheen. 

Iedere week nodigt Tibbaa ON AIR een Belgische organisatie uit en hun beste artiesten. Die u dan elk om de beurt te werk kan zien aan de hand van de wekelijkse livestream. Tijdens de livestreams worden er meestal ook goodies en tickets weggegeven.

Deze week stond Kompass w/ Die Clique en 1988 w/ Thang in de spotlight. Zij brachten elk een één uur durende set in de grootste zaal van Kompass Klub, de Kabelbaan. Trouwe klanten kregen een uitnodiging om dit exclusief evenement bij te wonen. In totaal waren er rond de 600 registraties, aldus het bewijs van een loyaal klantenbestand bij Kompass.

We namen een kijkje op dit privé-event dat door de vele aanwezigen omgetoverd werd in een volwaardige rave, maar dan van maar 3 uurtjes. Er heerste een typische Kompass-sfeer. We kregen 2 hevige sets van Die Clique en Thang voorgeschoteld en kregen meteen zin in Ben Klock 5 hour set en 1988 w/ Nina Kraviz. Off-stream sloot organisator DJ Prinz af.

 

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel