TOKiMONSTA maakt haar eigen klassieke muziek op Lune Rouge

In september kondigde deze dame uit Los Angeles nog aan dat ze het afgelopen jaar in alle stilte een zware hersenaandoening in haar eentje heeft overwonnen. Nu komt ze al met een nieuw album aan. TOKiMONSTA is al jarenlang een sleutelfiguur in de L.A.-beatscene, naast andere spelers als Flying LotusThe Gaslamp Killer en Daedelus.

Vorig jaar werd ze echter gediagnotiseerd met een zware hersenaandoening. Twee hersenoperaties deden deze aandoening verdwijnen, maar met de aandoening verdwenen evenzeer haar vermogen te spreken, lopen en natuurlijk muziek te maken. Op een jaar is TOKiMONSTA niet enkel gerevalideerd, maar heeft ze ook een nieuw album klaar.

Met Lune Rouge komt TOKiMONSTA ijzersterk terug op het toneel. Met beats die meer dan eens de mosterd halen bij klassieke muziek en features van Isaiah RashadSAINTS en tweemaal van onze eigenste Selah Sue, vormt Lune Rouge een leuk album dat weer eens benadrukt dat TOKiMONSTA thuis is in de L.A.-beatscene (maar ook niet verder dan dat op onderzoek uitgaat).