Fuzz Exclusief: Bredren 1985 Mix

Op 20 oktober nemen onze landgenoten van Bredren de Brussselse technotempel Fuse over voor éen van hun notoire drum 'n' bass-avonden. Voor de vorige editie werkten ze reeds samen met Nederlander Lenzman om er een North Quarter-labelnight te organiseren. Voor deze editie sloegen ze de handen dan weer in elkaar met Alix Perez, die present tekende voor een 1985-labelnight. 

Alix Perez is al lang geen onbekende meer in drum 'n' bass-land, in het verleden gooide hij hoge ogen met producties als Melanie en Forsaken en vorig jaar nog richtte hij zijn eigen label, 1985 Music, op. Inmiddels woont de Luikenaar in Groot-Brittanië, maar op 20 oktober zakt hij dus nog eens naar ons belgenlandje af. Speciaal voor deze gelegenheid maakten de heren van Bredren een mixtape, die hier exclusief te beluisteren is!

Met deze mix schotelt Bredren ons een uur lang obscure, minimalistische drum 'n' bass voor zoals deze gemaakt wordt door artiesten als Alix PerezIvy Lab en Monty. Daarnaast staan er een pak onuitgebrachte tracks op, zowel van Bredren zelf als van andere artiesten. 

Wie niet genoeg kan krijgen van de donkere beats van Alix Perez en Bredren kan op 20 oktober afzakken naar de Fuse om er aan 174 beats per minuut calorieën te gaan verbranden. Verder zullen ook PhaseOne87Cedex & Higher UndergroundWhat-U-On-About Fam en MC Mush aanwezig zijn.