Beukgeweld #2

Afgelopen weekend waren wij present op 1988 in Kompass Klub in Gent, waar artiesten als Bjarki en Nina Kraviz ons omverbliezen met hun harde sets. Het is inmiddels woensdag en wij zijn ondertussen voldoende gerecupereerd om terug naar techno te kunnen luisteren. En als wij dat doen, dan doen we het meteen goed: Beukgeweld #2! 

Under Black Helmet - Misbehavior

Deze Misbehavior is een redelijk melodische plaat voor Under Black Helmet's doen, toch zorgt hij er naar goede gewoonte ook voor dat het beukaspect van de muziek bewaard blijft en levert hij een waar meesterwerk.

AIROD – Universe Of 90’s Techno Parties

Wij weten niet wat wij ons exact moeten voorstellen bij een universe of 90’s techno parties, maar wij vermoeden dat het ergens helemaal beneden in de hel is en dat onze tikker het er niet langer dan een paar uur zou uithouden. 

D.A.V.E. The Drummer - Take Up The Slack

Als AIROD's muziek zich helemaal beneden in de hel bevindt dan mag D.A.V.E. The Drummer de hellepoorten niet eens door met de hyperactieve waanzin die hij producet. Wij zijn er ons van bewust dat de titel van de bijhorende clip foutief is (er staat Compactor in plaats van Take Up The Slack) maar wouden je het beeld van Disney-skeletten die losgaan op acid aan 160 bpm niet onthouden. 

Nico Moreno - Don't Call Your Mom

Niet te verwarren met Belgische house-artiest Nico Morano: de Fransman Nico Moreno. Dat ene lettertje markeert een verschil tussen wit en gitzwart, zonlicht en pure duisternis en intacte of kapotte trommelvliezen. 

Westbam – My Life Of Crime

Retrotrack uit 1992 waarmee Paul Kalkbrenner het dak van de Boiler Room eraf blies tijdens zijn Back To The Future set op Pukkelop 2017.

 

Meer Beukgeweld