Beukgeweld #6

Het weekend nadert weer en dat betekent dat het weer tijd is om je met Beukgeweld te voorzien van vijf sjansplaten om 'u' tegen te zeggen. Bon voyage iedereen!

Marco Bailey - D-Vice

Harde oldschool van onze favoriete Tienenaar Marco Bailey, die begin deze maand nog een nieuw album uitbracht. Hier kan je trouwens ook een recent interview met de man lezen. 

EDMX - 153 Mission

Nog meer snelle beats, dit keer van EDMX en met een stevige portie hyperactieve acid erbij. Wij vingen deze op tijdens een set van Mumdance, wiens sets trouwens een ware lust voor het oor zijn. 

The Proxy - Cooper

Snoeiharde bassen aangevuld met cowbells, smerige electrogeluiden en een opzwepende voicesample maken van Cooper een klassieke Proxy-track. Deze kwam reeds enkele jaren geleden uit op een B-Sides EP die volgde op zijn geweldige album Music From The Eastblock Jungles. Dit album verscheen op het prestigieuze label Turbo Recordings van Tiga

Bad Boy Pete - Champion Sound

Eentje waarvoor wij onze lezers moeten bedanken, aangezien we hem opvingen in de reacties op éen van onze Beukgeweld-posts. Champion Sound vuurt aan een verschroeiend tempo acid op je trommelvliezen af en is qua stijl te vergelijken met de muziek van bijvoorbeeld D.A.V.E. The Drummer of Chris Liberator.

Under Black Helmet - Impulsive Behavior

Harde, obscure techno waar de dreiging vanaf druipt. Zoals steeds een drie kussen en een bank vooruit voor Under Black Helmet, wat een nummer! Mooie extra: Under Black Helmet tekent ook present op de fameuze nieuwjaarsrave die Kompass dit jaar zal houden.

Gerelateerd