NEON zoekt een opening dj voor Charlotte de Witte

Op 22 december wordt de Ancienne Belgique omgetoverd tot een hete nachtclub: NEON, de elektronische avond van Proximus. Voor deze elektronische danspartij zoeken ze nog een dj die in het plaatje past naast Charlotte de Witte, Fjaak, Max Cooper en Rob Clouth.

De headliner van deze avond is ongetwijfeld de Belgische technogodin Charlotte de Witte. Het is niet gek dat de avond hopeloos uitverkocht is. Maar er is nog hoop, ben jij een platenruiter en past jouw sound perfect bij deze line-up? Twijfel dan niet en schrijf je in! 

Wat moet je daar dan voor doen?

  1. Je zorgt ervoor dat je een grandioze dj-set van minstens een uur ergens online staan hebt zodat je die van een link kan delen.
  2. Je laadt een foto van jezelf of je project op.
  3. Je geeft de link in die naar je set leidt.
  4. Je geeft (optioneel) ook nog een korte bio in, en een link naar je website of Facebook-pagina.

Je doet dat allemaal via deze link!

Je kan nog deelnemen tot 10 december. Uit alle deelnemers kiezen de NEON-programmators 7 acts die rechtstreeks op de shortlist terechtkomen. Daarnaast komen er nog 3 acts bij: de 3 deelnemers met de meeste stemmen worden namelijk ook op deze lijst geplaatst. Vergeet dus niet om je vrienden, familie en buurman uit te nodigen om op je te stemmen.

Veel succes!

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel