Labyrinth Open pakt uit met vier straffe namen

De Hasseltse Labyrinth Club slaat net als vorig jaar haar tenten op in Kroatië voor Labyrinth Open, een vierdaags zomerfestival. De eerste namen die ze vrijgeven weken bij ons alvast een fikse portie goesting los. Amelie Lens, Hernan Cattaneo, Len Faki en Stephan Bodzin zijn de eersten van wat alweer een knappe line-up belooft te worden. Labyrinth Open gaat door van 11 tot en met 14 juli.

Labyrinth Open, of LABO, kende vorig jaar een zeer geslaagd debuut. Met meer dan 70 artiesten verspreid over 3 podia lokte LABO17 veel volk. Komende zomer doen ze dat hoogstwaarschijnlijk opnieuw, gezien de aard van de reeds gebookte artiesten. House en techno zijn troef, maar er zal zeker ruimte zijn voor brede interpretaties van allerlei elektronische muziekstijlen.

Naast de line-up gaat ook de ticketverkoop van start. Nog tot 10/12 kan je je pre-registreren om van korting te genieten. Alle info daarrond vind je op de website. Tickets en accommodatie voor LABO18 zullen beschikbaar zijn vanaf maandag 11/12. Hou zowel de Facebook-pagina van Labyrinth als Fuzz Magazine in het oog voor meer namen en concrete info inzake LABO18.

Alle foto's copyright Labyrinth

Gerelateerd