Eerste artiesten Diynamic Festival bekend

Op vrijdag 25 mei 2018 zal het gerenommeerde label Diynamic voor het zesde jaar op rij het Amsterdamse Bos inpalmen om er hun eigen Diynamic Festival op poten te zetten. Traditiegetrouw zullen vrijwel alle Diynamic-artiesten er op de twee podia aan bod komen. De eerste namen werden ondertussen bekend gemaakt. Weinig verrassende namen natuurlijk, maar alle aanwezigen van de voorbije jaren zullen beamen dat vele van deze artiesten op Diynamic Festival nog dat tikkeltje straffer uit de hoek kunnen komen dan we van hen gewoon zijn. Een aanrader dus!

Diynamic werd in 2006 opgericht door grootmeester Solomun en collega Adriano Trolio, mede ondersteund door Solomuns zus Magdalena die ondertussen ook zelf wereldwijd achter dj-booths te bewonderen is. In enkele jaren tijd groeide het label uit tot een toonaangevend instituut. Een groei die evenredig liep met de weg richting absolute wereldtop die Solomun aflegde. 

Ondertussen organiseert het label eigen events, showcases en festivals over de ganse aardbol, waarbij de ganse Diynamic-familie aan bod komt. Het label huisvest dan ook heel wat toppers zoals Kollektiv Turmstrasse, Adriatique, Stimming, Undercatt en Johannes Brecht

Op 25 mei gaat voor het zesde jaar op rij het Amsterdamse Diynamic Festival door in het nabijgelegen bos. De eerste vier artiesten die in deze unieke setting ten dans zullen spelen zijn HOSH, Adriatique, Kollektiv Turmstrasse en opperhoofd Solomun zelf.

Tickets zijn vanaf 13 december beschikbaar. Wie de rest van de line-up wil weten, raden we aan de komende weken een kijkje te gaan nemen op de website van Diynamic Festival.