Sue Avenue keert terug op Lany Recordings

Sue Avenue heeft twee jaar na de gesmaakte Same Same EP een opvolger klaar op Lany Recordings. De nieuwe Back From Home EP bevat naast twee originele nummers ook herwerkingen van de hand van Brett Johnson en Wanvel. Ook Marta Del Grandi, die de vocals verzorgde op Sue Avenue's grootste hit Homeless, is opnieuw van de partij.

In de Gentse contreien was Sue Avenue al een tijdje naam aan het maken toen het brede publiek hen vooral leerde kennen dankzij de Same Same EP op Lany Recordings. Homeless, waarbij klassieker Gypsy Woman van Crystal Waters in een hedendaags jasje werd gegoten, haalde wereldwijd tienduizenden plays, maar ook de andere nummers en remixen van Stavroz en Larse mochten er zeker wezen.

Sindsdien bracht Sue Avenue de single Function uit op het Amerikaanse Nervous Records en waren ze de drijvende kracht achter het indrukwekkende Studio58-project (verplicht te checken als je dit nog niet gedaan hebt!). Nu hebben ze een nieuwe, volwaardige EP af die op 8 december verscheen op Lany Recordings.

Naast titeltrack Back From Home, vinden we ook het zomers klinkende Try met zeemzoete vocals van Marta Del Grandi terug op de EP. Brett Johnson goot dit laatstgenoemde nummer in twee eigenzinnige versies: een Filter Freak Dub en een Main Vox Mix. Tot slot nam Gentenaar Wanvel Back From Home onder handen.

Ontdek meer...Telex