Ketaloco, Electronical Reeds en Strictly Niceness vieren samen nieuwjaar (31/12)

Ketaloco organiseert voor het zevende jaar op rij hun groots nieuwjaarsfeest in onze hoofdstad. De afgelopen jaren trokken ze naar het Koloniënpaleis in Tervuren. Deze jaarwisseling vieren ze voor de eerste keer in Quay 01, het vroegere K-Nal. In de Main Room nodigt Ketaloco de Brusselaars van Electronical Reeds uit en de tweede zaal nemen de soul- en funkbroeders van Strictly Niceness voor hun rekening!

De twee eerste jaren van Ketaloco hun NYE-event gingen door in de Brussels Event Brewery i.s.m. Roots Of Minimal (1ste jaar) en Feestgedruis (2de jaar). Daarna trokken ze 2 jaar op rij naar Salle Madeleine, het oude casino van Brussel, als Midnight Magic & OPUS. De laatste twee jaar trokken ze dus naar Tervuren, zoals we zeiden, waar meer dan 100 personen samen dineerden en achteraf nog een veelvoud daarvan kwamen feestten.

Deze editie gaat door in Quay 01. Bij veel feestvierders vroeger bekend als K-Nal. Denk aan de talrijke housefeestjes van Libertine Supersport die er doorgingen. Afgelopen zomer werd de zaal gerenoveerd met veel natuurlijke elementen (voornamelijk hout & planten) en Funktion One-soundsystems in beide zalen.

Fuse organiseerde deze zomer een eigen feest met Seth Troxler in Quay 01 en Libertine Supersport begon er ook opnieuw. Ketaloco proefde op 31 oktober zelf van de zaal met Dia De Los Muertos. Gabriel Ananda speelde er toen de pannen van het dak.

Hoe verloopt deze avond dan? Om 19u krijg je er een driegangenmenu voorgeschoteld met een 180°-view op het kanaal en de haven. Allemaal goed en wel, maar kwanta kosta? 75 euro, voor de receptie + het lekkere eten + feest achteraf. Wat je eet kies je zelf: vlees, vis of vegetarisch. Klant is koning! Voor het feest alleen moet je 13 euro in presale betalen, of 15 euro voor middernacht aan de kassa.

Als de buikjes gevuld zijn zal je in de Main Room kunnen genieten van Ketaloco-residents Nico Morano en Don Cabron. Daarnaast nodigen ze ook het Brusselse label Electronical Reeds uit, die Felix Cage en O.D.Math afvaardigen. Anais (Deep House Belgium) en CHAVY (VIEF) vervolledigen de avond in de Main Room.

Als alle restjes van het diner zijn opgeruimd op de bovenverdieping, gaat deze rond middernacht terug open. Het langstlopende concept uit Brussel zal het nieuwe jaar meteen goed inzetten. Al 15 jaar verspreidt Strictly Niceness de beste soul, funk, disco en hiphop in ons land. Er staat je een strictly vinylset te wachten van Deejay Kwak en DJ Reedoo.

Maar Brussel, blijft Brussel. Er is vaak 1 vrees: files. Zeker op nieuwjaar heb je daar echt geen zin in. Je mag dan ook gerust zijn, de locatie is net buiten het centrum. Plus, er is een bewaakte parking juist tegenover QUAY 01. Vanuit Brussel-Noord is het 10 minuten wandelen, je kan ook in Brussel-Centraal eraf en dan 1 metro nemen (Yser). Alle info vind je ook terug op het Facebook-event.

Duoticket winnen? Check ons ander artikel even :-)