Line-up Hart Festival staat zwart op wit (17/02)

We waren er het hart van in dat Hart Festival er een jaar tussenuit was, maar het wachten wordt beloond! Op zaterdag 17 februari 2018 komt het crowdfunded house- en technofestival terug naar Gent met Antigone, Benjamin Damage, Jane Fitz, Leo Pol (live), Bafana b2b Red D, Lebawski, Thang en Pete Howl op de affiche.

Geen grote zalen meer, maar wel een viertal kleinere en gezelligere ruimtes met elk een eigen identiteit:

  • The Amp: techno
  • The Terrace: house
  • The Tunnel: ambient/dub
  • The Cave: acid

Deze verschillende identiteiten gaan ook tot uiting komen in de decoratie en visuals. Het netwerk van kamers en gangen zal dan ook voorzien worden van de nodige visual content: mapping, projecties, beamers, enzovoorts.

Antigone en Leo Pol zakken af uit Frankrijk, terwijl Benjamin Damage en Jane Fitz Britse roots hebben. Veel internationaal geweld dus tussen vier zeer straffe Belgische dj’s. Mister We Play House Records Red D, speelt samen met Bafana. Lebawski en Pete Howl spelen ook een thuismatch en maken het Gentse feestje compleet.

Hou zeker de Facebook-pagina van Hart Festival goed in het oog. Via hartfestival.be blijf je uiteraard ook op de hoogte om hen een hart onder de riem te steken. En wees gerust, de Flauwe Moppen Pot voor De Warmste Week rinkelt ook bij ons.