Nief gerief #29

In de rubriek Nief Gerief selecteren wij de beste releases die de elektronische muziekwereld de afgelopen zeven dagen te bieden had. Met de focus op ongepolijste diamanten en een voorkeur voor Belgische meisjes en jongens, toveren wij iedere week de nieuwste pareltjes op uw scherm en in uw oren. 

Siegfreud - Sunder (single)

Dé plaat van de week komt zonder twijfel van de hand van Olivier Van D’huynslager. De Gentenaar, in het verleden actief bij Frowst, combineert analoge synthesizers met gitaarpads tot een bedwelmend nieuw technobrouwsel. Siegfreud houdt het niet bij deze ene single: later dit jaar volgt een volledige EP en een liveshow met bezetting. (Koop)

Christian Arno - Mind Games EP

House Cookin' Records sluit 2017 af in stijl met twee swingende platen van de Canadese producer Christian Arno. Het Belgische label kan terugblikken op een uitstekend jaar met releases van landgenoten als Rawdio, Max Telaer, Melodymann, 4TekKhillaudio en TYRLL (Koop)

Boston 168 - Phenomena Part 2

Een goed maand na deel één gooit Boston 168 het tweede deel van hun Phenomena-reeks op de markt. De Italiaanse keizers van de new acid halen nog steeds hun saus bij het blenden van subtiele sounds met pompende beats. (Koop)

Regal - L'Eternité EP

Gabriel Cassina, onder andere baas van het invloedrijke Involve Records, gaat de melodieuze toer op met deze release op Suara. Als extraatje krijgen we er een kurkdroge remix van landgenote Charlotte De Witte bij. (Koop)

Løyd - Broken (single)

De nieuwe Brusselse producer Løyd schudt ons serieus wakker met deze gewelddadige portie oldschool electro. (Koop)

Meer nieuw materiaal ontdekken? Neem zeker een kijkje bij ons vorig Nief Gerief:

Meer Nief Gerief