Derde editie van The Sound Of The Belgian Underground in AB (28/01)

Voor het derde jaar op rij stellen Ancienne Belgique en Subbacultcha The Sound Of The Belgian Underground voor. En opnieuw zetten ze het jaar in met een sterke line-up vol aankomend en al iets meer gesettled talent uit ons Belgenlandje. Zie het als dé nieuwjaarsreceptie van onze muzikale onderstroom. Het ideale moment om op een mooie locatie op één dag heel wat nieuws te ontdekken voor een aangename prijs. 

Het leuke aan dit concept is dat de focus ligt op artiesten die toch wel artistieke vrijheid centraal stellen en op zich weinig aandacht besteden aan zoveel mogelijk publiek te bereiken. Denk maar aan Mehdi Karnachi a.k.a. AIR LQD die knoeiharde noise techno mengt met industrial. Of Golin, die in Brussel aan het doorbreken is met haar Oosterse electronica vibes.

Maar er is veel meer dan enkel elektronisch geweld. Als je van soul (Afia), punk (Crowd of Chairs), hip hop (Le77) of pop (Christine Denamur) houdt: hier zal je sowieso je hart kunnen ophalen.

Neem alvast een dikke alcoholstift en markeer zondag 28 januari in je agenda. Tickets starten vanaf 13 euro en place to be is uiteraard de Ancienne Belgique. Meer info en tickets vind je op hun website.

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel
Tags