Fuzz Première: Melodymann - Dancin'

Melodymann, eigenaar van Melodymathics en verantwoordelijk voor een goede brok van de Belgische house en disco releases, brengt deze week een vlijmscherpe vinyl-only compilatie, Shake & Stir genaamd. De bijdrage van de labelbaas, Dancin', kan u vanaf vandaag exclusief via Fuzz beluisteren. 

Stef Nijs stampte in 2013 Melodymathics uit de grond en gaf met Club Mathics Part I het startschot van een indrukwekkende reeks releases. Het label blijft tot op vandaag de dag een frisse mix van jong, lokaal talent en gevestigde, internationale waarden brengen.

Wat dat betreft is deze compilatie een buitenbeentje: met de Canadese House Gangster Demuir, de Welshe topproducer The Organ Grinder en de Londense undergrounder Snazzy Trax, staan er enkel grote, internationale names op de tracklist. De plaat werd - terecht - goed onthaald en kon al op steun rekenen van Laurent Garnier en Scott Diaz.

De Shake & Stir-compilatie is sinds vrijdag laatstleden enkel en alleen uit op vinyl via Melodymathics. De plaat kan besteld worden via Decks.de, Juno or Redeye Records. Voor wie niet over een platendraaier beschikt, wordt de release later dit jaar digitaal beschikbaar gesteld.

Gerelateerd