Fuzz Five #61 - Superstyling (Ravenous & Skyve)

Ze hebben allebei een passie voor dance, house en club classics. Skyve en Ravenous bundelen de krachten onder de noemer Superstyling. Ze draaien op 27 januari in Bar Helder hun eerste officiële set samen (win een duoticket!).

Vandaag lanceren Skyve en Ravenous hun nieuw zijproject genaamd Superstyling. Dat project zal vooral de nadruk leggen op dance, house, french touch, disco nouveau en club classics van 1994 tot 2014.

We vonden het dan ook een goed idee om ze hun 5 favoriete platen te laten kiezen. Alleen op die manier komen we écht te weten wat Superstyling gaat inhouden!

Groove Armada - Superstylin'

"Enta in di dance, plug it in and we begin." Ons nieuw levensmotto en een nummer dat we elke set minstens vijftien keer gaan draaien, beloofd.

CJ Bolland - Sugar Is Sweeter (Armand's Drum And Bass Mix)

Armand is een koning. En de CJ ook! Quasi alles wat Armand Van Helden aanraakt verandert in goud, en als hij dan nog eens met een Belgisch anthem aan de slag gaat kan het niet mislopen.

Daft Punk - Digital Love

De beste dansplaat aller tijden, volgens Skyve toch. Een epische hymne over robots en hun gevoelens. En je kan er nog op dansen ook.

Feist - My Moon My Man (Boys Noize Remix)

De beste dansplaat aller tijden, volgens Ravenous toch. Ik stond als kleine man nog in mijn pamper op Tomorrowland toen ik deze voor het eerst hoorde. Pamper vol gescheten van puur geluk. Sindsdien zitten er standaard enkele verse luiers in mijn platenzak.

Superfunk ft. Ron Carroll - Lucky Star

Ergens vorig jaar, laat op de avond sms'te Joris (red. Skyve) naar mij: "Let me be your lucky star, shining down on you. Lucky star babe I wanna be babe your lucky star".

Toen wist Ravenous - van ontroering tot tranen toe bewogen - dat ze samen een dj-duo moesten beginnen. Hij sms'te meteen terug: "Every night you look up in the sky babe, There's a light shining in the dark there, I wanna be... baby, baby,... your lucky star".

Achteraf bleek dat eerste bericht helemaal niet voor Ravenous bestemd te zijn, maar om de situatie niet nog gênanter te maken zijn ze dan maar een dj-duo begonnen.


Kan je maar niet genoeg krijgen van onze Fuzz Five? Bekijk de vorige edities hieronder!

Ontdek meer...Fuzz Five
Artiesten in dit artikel