Eerste namen voor Waking Life

Waking Life kondigde een tweede editie aan. Op de line-up van het Portugese festival met heel wat Belgen (Moodfamily / Roots of Minimal) in de organisatie staan onder meer Lone, Abdulla Rashim en Stavroz.

Midden augustus staat de tweede editie van Waking Life op til. Het nieuwbakken festival, geplaagd door geruchten over hygiëne, palmt opnieuw het meer van Crato in. De dorre omgeving wordt vijf dagen een bron van leven, kunst en uiteraard steengoede muziek.

Daarvoor zorgen klinkende namen als Abdulla Rashim, DJ Dustin, Lone, Stavroz en Sebastian Mullaert. Ook Afriqua, Aleksi Perälä, Cachupa Psicadélica, Christinne, Deadbeat, Ulf Eriksson, Willow, Vlada, Dexter, Djrum, Edward, Inga Mauer, Jan Jelinek, Leafar Legov, Luigi Tozzi, Maayan Nidam, Thomas Melchior en Vibronics prijken op de affiche.

Naast de gezellige stages op het strand, de nieuwe relax-zone en installaties zijn er ook workshops, debatten en screenings over duurzaamheid. Ecologie is en blijft namelijk het paradepaardje.

Waking Life vindt plaats in Crato, van 15 tot en met 19 augustus. De eerste tickets zijn ondertussen in verkoop aan €85. Meer info vind je op de website van het festival.