Nog meer namen Tomorrowland met Kiasmos en Ida Engberg

Ook nadat de tickets weer in sneltempo waren uitverkocht, vliegen de nieuwe aankondigingen voor de line-up van Tomorrowland ons om de oren. Vorige week werden al indrukwekkende reeksen artiesten aangekondigd en ook de recentste namen in het lijstje doen het beste vermoeden.

Zo zal het IJslandse project Kiasmos met hun ingetogen, geniale beats voor een perfecte verpozing zorgen tussen het elektronische beukgeweld. Want ook nu werden er weer enkele technotoppers aangekondigd.

Adam Beyer zijn naam prijkte al op de affiche, maar nu werd bevestigd dat ook vrouwlief Ida Engberg van de partij zal zijn. Ook Dense & Pika zullen hun spierballen laten rollen met een stevige portie techno.

Liefhebbers van fijnzinnige house komen dan weer aan hun trekken met Hernan Cattaneo en Edu Imbernon. Net als Moon Harbour-opperhoofd Matthias Tanzmann, die de Schorre in vuur en vlam zal zetten.

Werden verder ook nog aangekondigd: Andrew Bayer, Anna Lunoe, B-Front, Disciples, DJ the Prophet, Johan Gielen, Jonas Blue, Krewella, MATTN, Miss K8 en Zatox. Voor een overzicht van alle aangekondigde artiesten kan je terecht op de website van Tomorrowland.