Beukgeweld #10

Zoals steeds voorzien wij enkele pompende weekendsoundtracks

Het weekend komt er weer aan, tijd dus om reikhalzend uit te kijken naar de zaterdagavondmomentjes die je jezelf zondag weer maar eens zal beklagen. Zoals steeds voorzien wij jou alvast van een pompende weekendsoundtrack!

R3ckzet & Phineas - Psicodelia

De muziek van R3ckzet wordt omschreven als progressive minimal, een genre waarin elementen van zowel minimal als psytrance als goa te vinden zijn. Nog een artiest die zich specialiseert in dit genre is de Fransman Comah, wiens passage op Dour zo heftig was dat wij nog altijd niet goed weten hoe wij er levend vanaf kwamen. 

Boris Brejcha - Gehörschadengenerator

Van progresse minimal naar hightech minimal, dat is althans de sticker die Duitser Boris Brejcha zelf op zijn muziek kleeft. Van deze Gehörschadengenerator is er nog geen officiële release, maar deze live-opname is alvast een bommetje van formaat. Brejcha komt midden maart trouwens nog eens plaatjes draaien in de Fuse in Brussel. 

CReum[kr] - Attractive Sphere

Een iets melodieuzer nummer dat gebouwd is rond een aanstekelijke synth die je maar liefst acht minuten lang van hoogtepunt naar hoogtepunt trekt. 

AnGy KoRe - Get 'Em All (Steve Shaden Remix)

Deze pompende remix die Steve Shaden voor AnGy Kore maakte kwam uit op het label Himmel. De denderende kicks en harde bassen in deze remix doen bijna militair aan, ideaal voor een goede nachtelijke mars in je club naar keuze!

JKS - Burnside

Nog eentje waarbij het tempo wat omhoog gedreven wordt. Parijzenaar JKS maakt met deze Burnside een industriële knaller waar de agressie vanaf vonkt. 

Meer Beukgeweld