Frederick Alonso start radioshow op Tros FM

Groeff, zo zal het nieuwe radioprogramma van Frederick Alonso en Nick De Meyer heten. De twee heren verwennen ons vanaf april iedere zaterdagavond tussen 9 en 11 met de beste Belgische en internationale deep house en tech-house tracks. Afstemmen doe je hiervoor op het Dendermondse Tros FM.

Frederick Alonso, onder andere labelmanager bij Stab Recordings en Nyon Recordings, weet als geen andere de beste en nieuwste deep house pareltjes op te pikken. Hij zal hiervoor zowel in zijn archieven als in zijn rijkgevulde promo-inbox duiken.

Hij wordt hiervoor bijgestaan door Nick De Meyer, beter bekend als de helft van Jack Avenue. Wie denkt dat hij zelf een plaat heeft gemaakt die goed bij het programma past, wordt aangemoedigd deze door te sturen naar info@groeff.com.

 text

De eerste aflevering van Groeff zal op zaterdag 7 april de lucht in gaan. Wie in de buurt van Dendermonde woont, kan afstemmen op 106.3 FM, of gewoon luisteren via Trosfm.be. Voor wie geen tijd heeft om live te luisteren is er ook goed nieuws: alle afleveringen zullen achteraf online beschikbaar gemaakt worden.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel

Gerelateerd