Sonus Festival denkt nostalgisch terug aan topnamen

Het eiland Pag wordt van 19 tot en met 23 augustus 2018 het decor van de zesde editie van Sonus Festival. De organisatie maakte eerder al namen bekend als Amelie Lens, Charlotte de Witte en Ricardo Villalobos. Op hun Facebook-pagina warmen ze het publiek verder op door video throwbacks te doen naar vorig jaar.

Ricardo Villalobos is al jarenlang een lieveling van Sonus. In 2018 zal hij dus zeker opnieuw van de partij zijn en zal de internationale festivalgangers laten wegdromen met de juiste technotracks.

RØDHÅD en Len Faki zullen dit jaar zorgen voor de hardere sounds. Ze zorgen ieder jaar opnieuw voor geweldige hoogtepunten op het Kroatische festival.

Maceo Plex is als dj gekend voor zijn epische mixen en hypnotiserende sets, hij is net als de vorige namen een van de festivalaanvoerders. En ook de voorgaande jaren maakte hij behoorlijk wat indruk op de feestvierders van Sonus.

Nieuwkomer dit jaar op Sonus Festival is onze Brusselse rots in de branding Fuse. Zij krijgen dit jaar hun eigen party, naast het Zwitserse Nordstern en het Franse The Peacock Society.

Sonus Festival vindt, zoals eerder gezegd, plaats van 19 tot en met 23 augustus op het Kroatische Pag Island. Early Bird tickets zijn ondertussen uitverkocht, maar voor reguliere tickets (deze kosten 179 euro) en meer informatie kan je terecht op hun website.

Gerelateerd