RIMBU gaat XL voor 2de verjaardag (05/05)

De volgende editie van RIMBU wordt er eentje om in te kaderen. Niet alleen vieren ze hun tweede verjaardag in Kompass, ze verhuizen van de intiemere Kontrolekamer naar de Kabelbaan, de grote zaal in Kompass Klub. Afspraak op 5 mei te Gent dus voor deze RIMBU XL-editie.

Zoals gewoonlijk heeft het gekozen thema een dierlijk karakter. Deze keer is dat Colossus Of The Dark Abyss, naar de kraken, de gigantische mythische octopus die vertoeft in onmetelijk diepe onderzeese kloven. Met Colossus Of The Dark Abyss brengen ze een sterke line-up naar Kompass.

Bovenaan de affiche prijkt AnD met een live-set. Vorig jaar vierden ze mee met de eerste verjaardag van Rimbu en dat smaakte blijkbaar naar meer. Dit Britse duo zal je het technovuur aan de schenen leggen vanaf het eerste moment dat ze op het podium stappen tot de laatste seconde.

 

 

Verder zal ook de Nederlandse Miss Djax voor hoogtempo vernietiging op de dansvloer zorgen, ze wordt niet voor niets The Acid Queen genoemd. Verwacht je aan strak georchestreerde acid en techno die niet onder de 130 bpm zal duiken.

Op de line-up prijkt ook de veteraan Thomas P. Heckmann, die deze maand nog een album uitbracht op Monnom Black, Dax J. zijn label. Met meer dan 25 jaar ervaring en een reputatie om U tegen te zeggen zal hij Kompass omver blazen met zijn mix van techno, acid en EBM.

 

 

Een goede line-up is niet compleet zonder lokaal geweld. Dat wordt onder andere geleverd door [KRTM], die de grens tussen techno en hardcore doet vervagen. Phara is ook van de partij en last but not least kruipt RIMBU co-founder en resident, TWAN, achter de decks voor een b2b met de Ierse Myler.

De ticketverkoop start op maandag 2 april. Hou zeker het event op Facebook in het oog voor verdere updates.