DGTL Festival trekt naar Chili

Na verschillende succesvolle edities in Barcelona, São Paulo, Tel Aviv en natuurlijk hometown Amsterdam verruimt het Nederlandse festival DGTL opnieuw haar horizon. Op vrijdag 4 mei, exact één dag voor DGTL São Paulo, doet het festival voor de eerste keer de Chileense hoofdstad Santiago aan.

"Santiago is een interessante keuze voor DGTL, aangezien de elektronische muziekscene daar nog in zijn kinderschoenen staat. De rauwheid van het opkomende undergroundfenomeen in de stad is exact waar wij naar op zoek zijn om ons festival te organiseren."

- DGTL

Net zoals op haar andere edities streeft het festival naar een house- en technoprogramma dat bestaat uit gevestigde waarden, opkomende talenten en lokale helden. Ook thematisch presenteert het dagfestival een mix van harde techno (Chris Liebing, Ben Klock, DVS1), zwoelere beats (Âme & Gerd Janson, Job Jobse, Adriatique, Kami Govorcin & Elias Deepman) en expirementele electronica (Red Axes live, Vivanco & Umho).

DGTL Santiago vindt plaats op vrijdag 4 mei op het Centro Convenciones en Parque Titanium in Santiago, Chili. Tickets zijn te koop vanaf 30 maart. In afwachting kan je al terecht bij onze walkthrough voor DGTL Amsterdam tijdens het paasweekend.