Beukgeweld #12

Het was al even geleden, maar dit weekend voorzien wij je met BeukGeweld weer van een portie sjansplaten om het weekend mee in te zetten, proost!

Le Wanski - Tarte à Myrtille

Opzwepende en tegelijk bevreemdend nummer van de Franse artiest Le Wanski, dat het aan de views en comments te zien uitstekend doet bij onze zuiderburen. Over de inhoud van die comments spreken wij ons dan weer niet uit!

Jose Baher - Nobel Virginity

Van de opgewekte core van Le Wanski naar de obscure duisternis van Jose Baher, wiens Nobel Virginity talloze weken te vinden was in de Beatport top 10 in het genre hard techno. 

Thomas P. Heckmann - Himmel Hoelle

Thomas P. Heckmann slaat ons met elektrisch pulserende baslijnen en razendsnelle beats om de oren in deze allesvernietigende Himmel Hoelle, een staaltje Duitse kraft om 'u' tegen te zeggen!

Xhin - Fixing The Error

Een stuk subtieler dan de andere songs in deze Beukgeweld, deze Fixing The Error. De trippy loops waar Xhin gebruik van maakt zijn ideaal zweefmateriaal voor de fans van het diepere materiaal. 

Acid Junkies - Zurig (Trope Remix)

Eentje uit de oude doos, maar die mogen er ook zijn! Deze van de energie barstende Trope-remix van Acid JunkiesZurig dateert inmiddels al van 1996 maar kan nog steeds vlotjes mee in hedendaagse sets. 

Meer Beukgeweld