Skank n' Bass maakt zich klaar voor 26ste editie (27/04)

De 26ste editie zal plaatsvinden in IKON Antwerpen op vrijdag 27 april

Na 25 succesvolle edities maakt Skank n' Bass zich klaar voor een 26ste editie. Deze zal dit jaar plaatsvinden in de Antwerpse club IKON op vrijdag 27 april. Maar liefst 38 dj's zullen tussen 21u00 en 07u00 de beste drum and bass, dubstep en UK bassline tracks op ons loslaten.

In de drum and bass room kan u zich verwachten aan sets van Nu Elementz, Sub Zero en Logan D b2b Majistrate. Als u meer houdt van dubstep, dan zullen onder andere 5OHMAN, Pogman en Yahiko voor een geslaagd feestje zorgen. DJ Vancos, Wulflock en Shapes zullen de beste UK bassline platen opleggen. Die laatste zal een twee uur lange set spelen. 

Skank n' Bass staat bekend als één van de beste drum and bass, dubstep en uk bassline events in en rond Antwerpen. Dit evenement verkoopt elke keer weer uit, dus als u er deze keer bij wil zijn, raden we u aan om snel te zijn met het bestellen van tickets. 

De vorige editie vond plaats op 9 en 10 februari eerder dit jaar. Onder andere GUV, Majistrate en Skepsis zorgden voor een geweldig weekend in IKON Antwerpen. Hierboven kan u de aftermovie bekijken van die editie. 

Voor meer informatie en tickets kan u terecht op de website van Skank n' Bass