Tomorrowland lost nieuwe namen voor Garden of Madness, Rose Garden en Tulip Stage

's Werelds meest intense kermis landt geruststellend genoeg ook deze zomer terug in Boom, en dat zullen we lang bij voorbaat geweten hebben. Tomorrowland loste vandaag nieuwe namen voor de Garden of Madness, Rose Garden en Tulip Stage, en naar goede gewoonte is dat weer een stevige greep uit alles wat er te verkrijgen valt in het land van boem en klets. 

De Garden of Madness doet elk ander festival verbleken tot een triestige Garden of Sadness met partners Anjunabeats, Diynamic en Ants voor het eerste weekend, en Sexy By Nature en nog eens Ants voor het tweede. Anjunabeats, het label van Above & Beyond (dat overigens verder niets te maken heeft met ajuinen, beste West-Vlamingen), nodigt onder andere oudgedienden GrumJason RossGabriel & Dresden, en Amy Wiles uit om ten dans te spelen en vodka te morsen over duizenden euro's aan materiaal.

Bij Diynamic zien we SolomunKollektiv Turmstrasse en Belgische trots DkA aanschuiven. Het eerste weekend wordt in stijl afgesloten door Ants, één van de grotere concepten in Ibiza. Daar zien we KölschCamelphat, en vos in mierenkleren Goldfox blinken op de line-up. 

Sexy By Nature, het label van Sunnery James, opent het tweede weekend met de arbeidsvrucht van onder meer Fedde Le GrandLaidback Luke en Dj Licious. Op zaterdag is er genoeg new school techno om rond te gaan met Mind Against, Recondite en Tale Of Us. En op zondag zijn daar die mieren terug met AndhimJoris Voorn  en Bollen & Fichtner

In de Rose Garden en Tulip Stage planten onder meer Canadees EDM-label Monstercat, Antwerps eventconcept Cafeina, legendarisch label van de fijnere stampmuziek Bonzai, Trance Classics en Thunderdome hun wortels. Robin Schulz en Netsky palmen beiden met vrienden en kompanen een stage in, en Anjunadeep, Future Sound Of Egypt, Spinnin' en Ketaloco krijgen ook de kans om de bloementjes buiten te zetten.

Een volledig willekeurige greep uit het aanbod: Sam DivineLowriderzMenno De JongYves DeruyterNeophyteKlingandeJauzCompuphonicFranky JonesFerry CorstenGui Boratto en Blasterjaxx. Dat, en veel, véél meer. Check de website van Tomorrowland voor meer informatie.