Fuzz Five #70 - Pfirter

De Argentijn kiest z'n vijf favoriete nummers van het moment

Onraad sluit het seizoen op 29 juni in Café d'Anvers af met overzeese platenruiters achter de decks. Mike Parker boekt z'n vlucht vanuit New York terwijl Pfirter all the way vanuit Buenos Aires overkomt. Die laatste heeft er stevig zin in, getuige z'n vijf favoriete tracks van het moment.

Pfirter & Pär Grindvik - Leave One

Pfirter: "Pär en ik maakten deze track zo'n tien jaar geleden in m'n studio in Buenos Aires. Het nummer voelt nog steeds relevant, daarom brachten we het pas enkele weken geleden officieel uit op MindTrip."

Desroi - Lines of Sight

Pfirter: "Zowel het label Avian als de artiest Desroi weten een bepaalde diepte in muziek te vinden. Dit specifieke nummer houdt het erg minimal maar wel immer met een stevige drive, uptempo beat en mooie frequenties."

Steve Bicknell - Patterns Of Suppression

Pfirter: "Monsterlijke track door één van m'n favoriete techno-producers. De hoeveelheid intensiteit is over the top!"

Robert Hood - Go

Pfirter: "Robert Hood krijgt de klus altijd geklaard. Ik speel dit al een tijdje maar het bouwt m'n set altijd fantastisch op. Het laat de spanning af en aan wellen."

Makaton - Zip Work

Pfirter: "Heerlijke, analoge sound die een gestoorde en dystopische vibe met zich meebrengt."

Techno in de puurste vorm, net waar Onraad voor staat. Vrijdag 29 juni is het in Café d'Anvers te doen. Kans maken op tickets via onze wedstrijd? Waag uw kans hier. U zult het zich niet beklagen.