StrauwntSound lost nieuwe livesessie met ROBBOTBETON

De jongens van StrauwntSound losten afgelopen weekend het vijfde hoofdstuk van hun Sunday Echo-project met Waaslander ROBBOTBETON in een glansrol. Daarin is vanuit vogelperspectief te zien hoe de man zijn typerende rave brengt met zijn gitaar en zich ondertussen bezig houdt met spannende avonturen op een fiets en een strandstoel. Met de tracks Halve Maan, Blackid en Ames Amen brengt ROBBOTBETON een opbouwende rave van 27 minuten en 15 seconden lang. Kijken, luisteren en genieten.

Kruibekenaar Arne Vyt startte zijn soloproject ROBBETBETON in 2012 als eindwerk voor zijn muziekopleiding aan de Hasseltse hogeschool PXL. Het project met de ronkende technogitaar bleef bestaan en hij scoorde er onder andere podiumplaatsen mee op het Booty Rave Festival en Heist Bruist naast Praga Khan en Buscemi. Deze zomer kan je hem ondermeer aan het werk zien op Beveren Festivalt! en op het Namense La Belge Fête.

ROBBOTBETON is de vijfde editie van StrauwntSounds Sunday Echo Sessions. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Lohaus, Soldier’s Heart, Seizoensklanken en Schaduwland. Naast de videoclips is StrauwntSound ook de kracht achter het all-in Booty Rave Festival en de zomerbar De Gieterij in Kasterlee.

Ontdek meer...Video
Artiesten in dit artikel