The Prodigy lost nieuwe single

Groot nieuws! Het allesvernietigende triumviraat Liam HowlettKeith Flint en Maxim Reality, beter bekend als The Prodigy heeft een nieuwe single gelost: Need Some1

Need Some1 is de eerste single van de Britten hun nieuwe langspeler, die No Tourists zal heten en op 2 november zal uitkomen. Zoals steeds is er aan energie geen gebrek in deze track, de heren blijven los van elke trend hun eigen sound volgen en gaan, net zoals in hun voorgaande albums, voor agressieve electronica die met momenten naar punk toeneigt. De voice-sample die ze uit een Loleatta Holloway-nummer haalden maakt van Need Some1 een klassieke Prodigy-track.

Need Some1 is duidelijk een track die bedoeld is om live te spelen, Howlett benadrukte ook reeds dat No Tourists net zoals voorgaande albums een agressief album zal zijn dat met de liveconcerten in het achterhoofd in elkaar geknutseld is. En dat is net hetgeen wij spijtig vinden, want hoewel ze het live onwaarschijnlijk goed doen moeten de laatste Prodigy-albums qua originaliteit toch danig onderdoen voor albums als Music For The Jilted Generation of The Experience. 

 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel