Ben Klock en Roméo Elvis vervolledigen affiche 21e Laundry Day

Met nog amper vijf dagen te gaan, is het nu echt tijd om te beginnen aftellen naar Laundry Day, en daar gaf de organisatie ons vorige week nog twee extra redenen voor. Ze vervolledigden namelijk de affiche en voegden zo Ben Klock en Roméo Elvis hieraan toe.

Ben Klock moeten we jullie al niet meer voorstellen, maar we gaan het toch kort doen. Deze Duitse dj speelt al jarenlang urenlange sets in het wereldberoemde Berghain. Met zijn industriële techno brengt hij volledige dansvloeren in extase en dat is ook zijn plan op Laundry Day. Daar speelt hij op de Ampère Stage.

De allerlaatste naam die bekend werd gemaakt, was die van Roméo Elvis. Hij won vorig jaar Beste Liveact op de Red Bull Elektropedia Awards en is helemaal klaar om deze naam waar te maken. Hij sluit dit weekend Fire Is Gold Stage af.

Laundry Day is dit jaar al toe aan zijn 21e editie en onderging voor haar 20e editie een complete metamorfose. Het succes hiervan niet kunnen ontdekken vorig jaar? Dan hebt u, samen met 30 000 festivalgangers, dit weekend nog een kans, want tickets zijn nog steeds beschikbaar via de ticketshop van het festival. Tickets kosten 49 euro en wil je als VIP naar Laundry Day, dan tel je 89 euro neer. 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel