Fuzz Five #71 - Tube & Berger

Fans van tech-house kennen ongetwijfeld het Duitse duo Tube & Berger. Met hun karakteristieke melodieuze en vaak zomerse stijl zorgden ze voor enkele van de grootste hits in het genre van de afgelopen jaren. Zo werd hun Imprint Of Pleasure inmiddels al meer dan 30 miljoen keer afgespeeld op YouTube, en ook andere tracks zoals E samba of When They Come doen het uitstekend. De heren selecteerden voor ons vijf tracks waar zij op dit moment grote fan van zijn!

Miami Nights 1984 - Accelerated

We zijn gek op de sound van 80's-muziek, veel muziek uit die tijd klinkt ongelofelijk flashy. Deze Accelerated mag dan wel recentelijk gemaakt zijn, hij is wel doorspekt van dit soort invloeden. De videoclip, die vol coole 80's-visuals staat is trouwens ook zeker het bekijken waard!

Alegant, Tube & Berger - Cure

Een vrij recente collab van ons, die uitkwam op Kittball Records. Het is een vrij emotioneel en melodieus technonummer, waarop we enkele gitaarrifs en pulserende drums op loslieten. Alegant is overigens een belachelijk getalenteerd zanger, zijn ruige stem roept onvermijdelijk beelden van whiskey en sigaretten op. 

Claptone - Birdsong (Eagles & Butterflies Remix)

Luisteren naar deze track is als een dromerige tocht door je hoofd maken. Deze remix is uitstekende living room-muziek, maar kan je vreemd genoeg ook perfect in clubs spelen. 

Munimuni & Seelenwald - Missing Link (Kollektiv Turmstrasse Remix)

Een track waar we grote fan van zijn en die we dus ook meer dan regelmatig live spelen. De remix die Kollektiv Turmstrasse voor Missing Link leverde heeft echt een mysterieuze vice en raakt je tot in het diepst van je ziel. Eentje om niet te missen, kortom!

Tone Depth - Beirut

Ook dit nummer heeft een diepe en haast spirituele sound, let vooral op het constant stijgende energieniveau. Een tijdje geleden speelden we deze track in Beirut en de sfeer van het nummer paste ongelofelijk goed bij de locatie.