Fuzz Five #72 - Juju & Jordash

Komend weekend kan je in Antwerpen terecht op SuperNova, een gloednieuwe conference over technologie, innovatie, muziek en alles daartussenin. Op zaterdag dompelen ze Ampere onder met een heuse SuperNova Tech Party. Legowelt, Kong & Gratts en Juju & Jordash leveren de beats, van die laatsten ontfutselden we al een voorsmaakje in deze Fuzz Five!

Het Nederlandse duo staat gekend om hun liveset, iets waar ze zaterdag in Ampere ook furore mee zullen maken naast Legowelt en Peter Van Hoesen. Maar op welke platen raken ze zelf in de flow?

DJ Normal 4 - Exoticz EP – Second Circle 

"Good old fun met deze. De A1 klinkt als Ibiza in de late jaren '80, of dat is tenminste waar we hem het liefst zouden willen horen. Echt vet."

 

Specter- Tamarindo

"Een nieuw album van Specter is een echte reden om te vieren, één van de coolste producers die er is volgens ons en dit is slechts één van de vele sterke deuntjes op de LP. Waanzinnige grooves, een vooruitstrevend arrangement en een geweldige baslijn komen hier allemaal perfect bij elkaar."

 

Chateau Flight- Sargan

"Een gek nummer van een nieuwe EP van het duo Chateau Flight. De track blijft opbouwen en opbouwen met buitenaardse exotische geluiden, bassen en een luid evoluerende drony-hoorn om vervolgens te exploderen naar pure techno funk bliss na de uitgebreide vocale pauze. Bom."

Tracey - Outcome - Intergraded 

"De A1 klinkt super stijlvol en klassiek. Dope spacey Detroit flavored pad electro van een veelbelovende jonge in Amsterdam gevestigde producer."

 

Crotocosm - Setting The Scene For An Island Battle

"De legit weirdos Willie Burns en Jordan GCZ stelden een enigszins pessimistische weirdo wave-EP samen gebruikmakende van een paar synths, een 808 en een spring reverb. Perfect voor de opening DJ om een ​​vibe te creëren."

 

Dit weekend kan je dus terecht op SuperNova, meer info over de hele conferentie vind je hier. Voor Juju & Jordash moet je op de SuperNova Tech Party zijn, check het FB-event voor alle details.

Ontdek meer...Fuzz Five
Artiesten in dit artikel