5 must see acts op FloorFiller Indoor Festival (31/10)

De Limburgse goudhaantjes, FloorFiller, roepen een nieuw geesteskind tot leven, FloorFiller Indoor Festival. Op 31 oktober 2018 vullen zij de Muziekodroom met stevige kick drums en zware baslijnen. Met artiesten als Perc, Marco Faraone, Jay Lumen, I Hate Models en 999999999 Live wordt er een versnelling hoger geschakeld en kiezen zij voor de meer donkere kant van het technospectrum. 

FloorFiller onthult zijn duistere kant op de vooravond van Allerheiligen, Halloween. De Muziekodroom zal helemaal in het teken staan van zombies, weerwolven en andere mythische figuren. Feestgangers die verkleed de Muziekodroom binnen stappen, zullen aan de inkom beloond worden door Pietje de Dood.

Naast het origineel concept dat de heren van FloorFiller uit hun mouw hebben geschud, kijken wij ook enorm uit naar enkele artiesten die zij naar Hasselt halen. Dit zijn onze vijf must see acts voor FloorFiller Indoor Festival.

ANNA

Uitkijken doen we enorm naar ANNA, naast Iris Menza één van de twee vrouwen op de line-up aan de zijde van al het mannelijk geweld. En het is er niet zomaar eentje. Deze dame is praktisch groot gebracht achter de draaitafels van haar vaders club in de buitenwijken van Sao Paulo, iets wat op de dag van vandaag zijn vruchten begint af te werpen.

 

Hidden beauties, haar release op Kompakt's Speicher series, was zonder twijfel het kantelpunt voor ANNAs DJ carrière. Naast support van de grote heren in de scene als Sven Väth, Marcel Dettmann, Chris Liebing, Richie Hawtin en Adam Beyer, werd Hidden Beauties ook nog eens door Mixmag geselecteerd als één van de beste nummers van het jaar. Wij kunnen alvast niet wachten tot 31 oktober om deze rasechte selector en geskillde DJ aan het werk te zien.

999999999 Live

Voor de acid liefhebbers onder ons, 999999999 is dé shit! Naast al het DJ geweld zullen zij zorgen voor een energetische liveshow gevuld met acid sounds komend van hun TB-03. Verwacht je aan veel unreleased materiaal van hun eigen label, Nine Times Nine. Smullen geblazen!

 

I Hate Models

Ook I Hate Models staat op ons verlanglijstje voor komende maand. Een artiest waar we zonder verwachtingen een kijkje naar gingen nemen op Dour afgelopen zomer, maar met een zeer hoge hartslag terug de tent buiten kwamen. Wat een energielevel! We krijgen nog steeds kippenvel bij het zien van onderstaande video op de plaats delict.

 

Joyhauser

Extrema Outdoor, Pukkelpop, Tomorrowland, Watergate (Berlin), Labyrinth Open Croatia en nog zóveel meer. Dat de heren van Joyhauser de zomer van hun leven hebben gehad, is volgens ons nog altijd een understatement. Niet alleen speelde ze over heel de wereld, ook hun release Galaxy Phase werd gepremièred op Mixmag en belandde op plaats drie van de techno top 100 op Beatport. Hier stonden ze net onder dé grote jongens als Adam beyer en Enrico Sangiuliano. 

 

Dat we het laatste van deze heren nog niet gezien hebben, daar zijn we héél zeker van. FloorFiller Indoor Festival is misschien het ideale moment om ze nog eens te zien spelen voor de Joyhauser-bom helemaal ontploft?

Jeroen Meertens

Als laatste naam op ons must see-lijstje hebben we lokale held en studio-junkie, Jeroen Meertens. Als label manager van FloorFiller Music en Tabulat kunnen we wel stellen dat deze knaap een grote rol speelt binnen het hele FloorFiller verhaal.

Enkele maanden terug startte de 24-jarige producer onder zijn nieuw alter-ego, Jeroen Meertens, gepaard met het nieuwe Tabulat label dat zich volledig focust op de donkerdere en rauwe kant van het technospectrum. De eerste release op het label kwam van the man himself en kreeg support van onder andere Dubfire, Luigi Madonna, Ilario Alicante en Kaiserdisco. Geloof ons, dit jong talent weet waar de klepel hangt. Iemand om in het oog te houden! 

Voor de liefhebbers van de rauwere kant van het technospectrum is het 31 oktober dus te doen in de Muziekodroom. Eén tip voor alle festivalgangers, zorg voor voldoende brandstof want het toerental gaat serieus de hoogte in vliegen! Nog geen ticket? Klik hier.