Robert Hood en MCDE komen naar Maastricht

Kerstcadeautjes wat tegengevallen dit jaar? Geen leuke vooruitzichten voor 2019? Dan hebben we goed nieuws voor de liefhebbers van het brede elektronische genre want op 22 maart komen niet één maar twee legendes naar Maastricht, Motor City Drum Ensemble en Robert Hood.

Linke Soto, EPM Music en Muziekgieterij verrassen vriend en vijand met een line-up om u tegen te zeggen. 22 maart trekt het M-Plant label, de thuisbasis van Robert Hood, naar het mooie Maastricht. Met als special guest niemand minder dan Motor City Drum Ensemble.

Met Robert Hood halen ze een Underground Resistance original naar het zuiden. De minimal techno legende draait al jaren mee aan de top. In 2019 viert hij de 25ste verjaardag van zijn album release, Internal Empire, waarmee hij doorbrak. Een speciale label night voor deze grote man dus, nog een extra reden om erbij te zijn.

Naast een portie kwaliteitsvolle techno zullen disco, funk en house enthousiatelingen ook niet op hun honger blijven zitten. Special guest van de avond is een selector in hart en nieren, Motor City Drum Ensemble. Na lang proberen is het de heren van Linke Soto eindelijk gelukt om de Duitser te strikken. Wij hebben 22 maart alvast met een dikke stip in onze agenda gemarkeerd.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel