Joyhauser op de line-up van Awakenings Festival 2019

Een uur geleden werd de line-up van Awakenings Festival 2019 vrij gegeven. Dit keer zijn het niet de grote jongens die onze pupillen verwijden, wel de Bilzenaren van Joyhauser. Zij spelen dit jaar, naast Charlotte de Witte en Amelie Lens, voor de eerste keer op de heilige grond van Awakenings. 

Gigs over de grenzen heen en beatport charts waar onze broek van afzakt. Een tikkende tijdbom. Zo omschrijven wij de twee limburgers hier bij Fuzz.  

Met een release op Terminal M Records, een track première via Mixmag en support van Tale Of Us, Adam Beyer, etc. heeft Joyhauser afgelopen jaar in de wereldwijde techno scene naam voor zichzelf gemaakt. Die plaats op de line-up van Awakenings Festival 2019 is dan ook meer dan verdiend. Een Dikke proficiat jongens, break a leg.

De affiche voor komende zomer werd een uur geleden gelost via een live set van Joris Voorn. Op de line-up wordt Joyhauser vergezeld door grote jongens als Ben Klock, Dixon, Jeff Mills, etc. Al zijn we ook blij om enkele nieuwkomers als Interstellar Funk, Gerd Janson en 999999999 terug te vinden. Tickets en de volledige line-up vind je op de site van Awakenings.

Ontdek meer...Festival
Artiesten in dit artikel