Extrema Outdoor Belgium maakt line-up voor 2019 bekend

Pinksterweekend (7 t/m 9 juniis het zover, de 9e editie van Extrema Outdoor Belgium. Door het toenemend succes komt de organisatie met een waaier aan verrassingen op vlak van podia en artiesten.

Extrema Outdoor Belgium opent het festivalseizoen in België. Na de exponentiële groei werd de beslissing genomen één extra podium aan te bieden. “7 podia in totaal, goed voor 2500 extra bezoekers per dag”, vertelt de organisatie.

Naast de internationale kleppers zoals onder andere Amelie Lens, Kölsch, Sven Väth & Tale of Us die we jaarlijks terug mogen verwelkomen, probeert de organisatie ook steeds meer een bepaalde niche aan te spreken. Voor elke elektronische muziekliefhebber staat er wel een naam op de affiche die zijn gelukshormoon even triggert. 

Artiesten als Rush Hour-baas Antal, mixmaster Baba StiltzGerd Janson, Kerri Chandler, Ross From Friends & Tom Trago doen ons dit jaar enorm uitkijken naar het Pinksterweekend aan het heldere meer van Recreatiepark De Plas. De volledige line-up vind je hieronder terug.

Gerelateerd