Video première: Mathlovsky - Vulture Icon (feat. O.P.W.)

Mathlovsky is een artiest die vooral gekend is in de internationale techno, breakcore en hardcore scène. 22 maart komt hij met zijn nieuw album naar buiten, Grotesque. Vandaag krijgen we alvast een voorsmaakje met de video première van Vulture Icon. Voor deze track werkte hij samen met O.P.W.

Mathlovsky is een multi-creativeling: dit bewijst hij als producer, gitarist, vocalist, visueel artiest, etc. Zijn nieuw album dat 22 maart het licht zal zien kent dan ook geen grenzen. Als er een orgie zou hebben plaatsgevonden tussen het wijde breaks genre en hip hop, dan zou Grotesque hier het resultaat van zijn. Voor degene die auditieve ondersteuning nodig hebben bij deze beschrijving, nuttig onderstaande video.

Voor het album werkte Mathlovsky samen met 808-temmers als Amazumi (De Nieuwe Lichting 2017), Owen Perry Weston & Kunde. O.P.W. is een gekende artiest uit de Gentse urban scène. Hij is de bassist van bands zoals Big Whoop, Ndugu & Coely. In Vulture Icon laat hij zich helemaal gaan als vocalist. 

Nog een kleine samenvatting: 22 maart komt het album, "Grotesque", van de erg eclectische Mathlovsky naar buiten. Het klinkt vreemd maar zeker een "must-listen" voor de liefhebbers van techno, breakcore en hip-hop. Knap werk, Mathlovsky & Co.

Ontdek meer...Video
Artiesten in dit artikel
Tags