Keith Flint van The Prodigy stapt op 49-jarige leeftijd uit het leven

De muziekwereld is in rouw. Keith Flint, vocalist van The Prodigy, is overleden op 49-jarige leeftijd. De Brit werd deze morgen dood terug gevonden bij zijn thuis in Dunmow, Essex. Volgens de politie is dood van de zanger geen verdacht overlijden. 

Een lokale politieagent sprak deze morgen met de pers: "Deze morgen rond 8u10 werden we opgebeld omdat er iemand ongerust was over de gezondheid van een man in Brook Hill, Nort End. We arriveerden ter plaatse en een beetje later werd een 49-jarige man dood verklaard. Zijn naaste familie werd op de hoogte gebracht."

Op dit moment is er echter meer bekend over de dood van Keith Flint. The Prodigy maakte via hun instagram bekend dat het om zelfmoord gaat: "The news is true, I can’t believe I’m saying this but our brother Keith took his own life over the weekend, I’m shell shocked , fuckin angry, confused and heart broken ....."

Met de dood van Keith nemen we afscheid van een erg excentrieke artiest. Uit alle hoeken van de muziekwereld komen er rouwberichten via sociale media naar buiten. Dit maakt alleen maar duidelijk wat een invloed deze man heeft gehad als artiest. Het ga je goed, Keith. 

Artiesten in dit artikel