De Plantage sluit het eerste oogstseizoen af met twee rooms (27/04)

Voor degenen die nog niet naar De Plantage geweest zijn, shame on you. 27 april zijn ze terug met de derde en vierde oogst van dit seizoen. Hiervoor pakken ze uit met twee rooms gevuld met talent van eigen bodem en internationale headlinders als Raphaël Top-Secret en The Exaltics.

De Plantage is een feestconcept van De Serre dat zijn focus legt op muziekbeleving: puur en minimalistisch. Voor de opkomende editie van 27 april pakken ze uit met twee rooms: De Markt en De Ramp. Elk met een andere kijk op muziek.

In De Markt zal er dus een erg eclectische sfeer heersen met house en disco als rode draad. Voor degene die ondersteuning nodig hebben bij deze omschrijving: lees hier onze review over de eerste oogst met Perdu. Selectors van dienst voor de derde oogst: De Serre's hoogsteigen Niels Kenis, Tofec & Raphaël Top-Secret. Beluister hier de Boiler Room van Raphaël Top-Secret b2b Jamie Tiller op Dekmantel afgelopen zomer.

De Ramp in De Serre is meestal gevuld met skaters in het weekend. 27 april zal deze ruimte echter gevuld zijn met liefhebbers van electro en breaks. Hier staan live-acts op het menu van zowel The Exaltics als Pelace, aangevuld met een DJ-set van Goldfox

 

Voor elke liefhebber van elektronische muziek wat wils en genoeg redenen dus om 27 april af te zakken naar De Serre. Tickets kosten 7 euro online en 10 euro aan de deur.