Mall Grab @ Kompass: vakantie op Dag van de Arbeid (01/05)

Vorige week woensdag vierden we de derde verjaardag van de omstreden Kompass Klub. Dat Gent er klaar voor was, was duidelijk. Amper een half uur duurde het voor de tickets voor deze Open Air met Mall Grab allemaal de deur uit waren.

Mall Grab, Jordan Alexander voor de vrienden, was er klaar voor. Op 3 mei releasete hij zijn nieuwste EP, in samenwerking met Nite Fleit, en welk publiek beter om deze uit te testen dan het Belgische? Moogie en Reconnaissance werden alvast heel goed ontvangen. 

Een vier uur lange set spelen is geen makkelijke taak, ook niet voor Mall Grab. Dit zorgde ervoor dat onze aandacht soms wat verslapte. We kregen veel (nog) onbekend materiaal te horen, wat ons soms nieuwsgierig maakte, maar vaker vonden we het jammer dat er alweer een 'onbekend' op ons Shazam-schermpje verscheen.

Toch breidde hij een uitstekende set aan elkaar, met als absolute hoogtepunt zijn Pool Party Music, waarna hij van het podium verdween. Even leek het erop dat we zijn grootste hit Liverpool Street In The Rain deze keer niet te horen zouden krijgen, maar dat kon de Australiër niet over zijn hart krijgen. Nog één laatste keer verscheen hij achter de DJ-booth, om daarna voorgoed achter de schermen te ontsnappen.

Deze zomer is Mall Grab opnieuw te zien op Dour Festival. Wij tekenen alvast present, jij ook? Tickets zijn te koop via de website van het festival.

Ontdek meer...Event Review
Artiesten in dit artikel
Tags