Line-up voor de pré-party van Pukkelpop is bekend

Naast alle examens en deadlines voor school is er toch licht aan het einde van de tunnel: ons óóó zo geliefde Pukkelpop kondigt de line-up van de pré-party aan. Deze volwaardige festivaldag zal vanaf dit jaar niet op woensdag maar op donderdag plaatsvinden en brengt een waaier aan artiesten met zich mee.

Pukkelpop zou niet 'juist' van start gaan als The Boilerboys niet van de partij zouden zijn, het DJ-duo uit Leopolsburg dat letterlijk sinds 2004 meedraait. Zij zullen in de Boiler vergezeld worden door artiesten als  Skyve feat. Eva De Roo, Nadiem Shah feat. MC Six, TLP en Laston & Geo.

Voor degenen die liever niet tussen de schurende tieners terechtkomen zijn er nog 3 podia met een verscheidenheid aan artiesten. Voor de liefhebbers van pop en scheurende gitaren: The Van Jets, Black Box Revelation, Heideroosjes, Ruby Grace, Peuk en Gestapo Knallmuzik. Hip-hop heads kunnen terecht bij Glints, Miss Angel en Bizzey.

Maar wat ons bij Fuzz het meeste boeit zijn natuurlijk de artiesten die in "The Booth" spelen: de stage waar elektronische muziek de klok slaat. Dit jaar zijn het Vandalen, Tofec, Niels Kenis en Flashback Force die de openingsdag voor hun rekening nemen. 

Tags